{{ entry.title }}

Wildmenu

Wild van St.-Hubert

Weekend van 30 november (LAATSTE PLAATSEN) en 1 december (VOLZET)

  • COUPE CHAMPAGNE

    • met amuses
    • Louis Casters 'Cuvée Sélection', Pinot Noir, Damery
  • SINT-JAKOBSVRUCHT

    • foie gras | zuurdesem | kalfsjus
  • KABELJAUW

    • beurre blanc | sherry | peterseliewortel
  • TOAST CHAMPIGNON

    • brioche | hazelnootboter | lardo di colonnata
  • HERTENKALF OF PARELHOEN

    • herfstgarnituren
  • CRÊPE SUZETTE 'ST.-HUBERT'

    • grand marnier | steranijs | vanille
  • MOKKA & MIGNARDISES

Dompel je onder in de rijke traditie van culinair genieten in ons restaurant,
waar onze wildgerechten de zintuigen prikkelen.

Menu met coupe Champagne| € 105,00 pp
Selectie wijnen, water en koffie | € 45,00 pp
Ook wijnen aan de kaart mogelijk

Reserveer alvast jullie plek via onderstaande reservatieknop.
Bij reservatie vragen wij ook om een voorschot van € 50,00 per persoon
over te maken op BE95 4436 7169 1158 met vermelding "Wild - Naam - Aantal personen - Datum"

Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen

mee tafelen voor Wildmenu?

bekijk ook onze andere menu's

terug naar overzicht