{{ entry.title }}
Wildmenu
Wild van St.-Hubert
Weekend van 30 november (LAATSTE PLAATSEN) en 1 december (VOLZET)
-
COUPE CHAMPAGNE
- met amuses
- Louis Casters 'Cuvée Sélection', Pinot Noir, Damery
–
-
SINT-JAKOBSVRUCHT
- foie gras | zuurdesem | kalfsjus
–
-
KABELJAUW
- beurre blanc | sherry | peterseliewortel
–
-
TOAST CHAMPIGNON
- brioche | hazelnootboter | lardo di colonnata
–
-
HERTENKALF OF PARELHOEN
- herfstgarnituren
–
-
CRÊPE SUZETTE 'ST.-HUBERT'
- grand marnier | steranijs | vanille
–
-
MOKKA & MIGNARDISES
Dompel je onder in de rijke traditie van culinair genieten in ons restaurant,
waar onze wildgerechten de zintuigen prikkelen.
Menu met coupe Champagne| € 105,00 pp
Selectie wijnen, water en koffie | € 45,00 pp
Ook wijnen aan de kaart mogelijk
Reserveer alvast jullie plek via onderstaande reservatieknop.
Bij reservatie vragen wij ook om een voorschot van € 50,00 per persoon
over te maken op BE95 4436 7169 1158 met vermelding "Wild - Naam - Aantal personen - Datum"
Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen