{{ entry.title }}

Bedrijven

Uw bedrijfsevenement

Authentieke locatie
voor jouw bedrijfsevents

jouw volgende bedrijfsevent
op een unieke locatie?

Domein St.-Hubert biedt naast een authentiek kasteeldomein ook een culinaire beleving en professionele, persoonlijke begeleiding op maat.

bekijk fotogallerij

van seminaries
tot events

Van 75 tot 200 personen: jouw personeelsfeest, netwerkevent, productvoorstelling, partnerevent, teambuilding, beurs, … gaan door op een prachtig en goed uitgerust kasteeldomein. In de zomermaanden verwelkom je zelfs 400 aanwezigen op Domein St.-Hubert. We stellen ons flexibel op en bekijken samen de mogelijkheden. Tot alle details kloppen.

leer onze locatie kennen

 • flexibele formules

  van 75 tot 400 gasten
 • (h)eerlijke keuken

  met seizoensproducten
 • ruime unieke locatie

  met grote vijver
 • vlot bereikbaar

  met voldoende parking

wat mag je verwachten?

Je huurt het volledige domein en doet een beroep op onze inhouse expertise. Met onze 42 jaar ervaringen helpen we je alles regelen, van a tot z of in samenspraak met je vertrouwde eventplanner(s) en leveranciers. Voorzie je graag entertainment? Geen probleem. Bovendien kan je op het domein en op andere plaatsen in Ronse ook overnachten in alle comfort.

de mogelijkheden

culinaire beleving

Domein St.-Hubert staat gekend om haar culinaire beleving. Onze chefs werken met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Zo tillen we jouw receptie, zakenlunch, walking dinner, … naar een hoger niveau.

onze keuken

waar vind je ons?

Domein St.-Hubert ligt midden in het groen, in het vlot bereikbare Ronse. We bevinden ons op 30 minuten van Gent, 45 minuten van Rijsel, een uurtje van Brussel en vlak bij de N60, met een goede verbinding naar Wallonië. Onze ruime parking biedt bovendien ook plaats aan bussen. Organiseer je eigen vervoer of doe een beroep op onze partners.

meer info

zij gingen je voor:

gallerij

events die je bij blijven tot in het kleinste detail.

vorige
volgende

contacteer ons

Doe je voor je volgende bedrijfsevent ook een beroep op onze authentieke locatie en
persoonlijke aanpak? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Domein st-hubert

T. +32 496 10 39 10 hello@st-hubert.be

Fiertelmeers 76

9600 Ronse